Workshop ‘New Energy’: een frisse wind door uw bedrijf

Behalve volop mogelijkheden om energie (en kosten) te besparen, biedt Collect Services u ook de mogelijkheid nieuwe energie op te doen.

Workshop ‘New Energy’
Als ondernemer bent u dag in dag uit druk bezig om uw vak zo goed mogelijk uit te oefenen en uw klanten tevreden te houden. Maar ook daaromheen gebeurt er van alles, wat u lang niet altijd ziet. Want hoe vaak gunt u zichzelf nu eigenlijk de tijd om even van een afstandje naar uw bedrijf te kijken?

In de workshop ‘New Energy’ krijgt u de kans door de ogen van uw klant te kijken naar uw eigen bedrijf. Wat ziet uw klant? En wat wilt u dat hij ziet? Wat zijn de ontwikkelingen in de markt waarin u actief bent? En hoe creëert u hierin nieuwe kansen?

Onverwachte kansen
De workshop ‘New Energy’ is een verrassende reis door uw eigen bedrijf, die u interessante inzichten oplevert én onverwachte kansen biedt: een scherpere profilering van uw product, een winstgevender manier van zakendoen of bijvoorbeeld het aanboren van een nieuw marktsegment.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de workshop ‘New Energy’ of direct een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem contact op met Collect Services, telefoonnummer 075-6401825, of ga naar ons contactformulier.