Bespaar energie met de E-scan

De energieprijs bestaat voor een relatief klein deel uit levering en voor een steeds groter deel uit belastingen.

Inzicht in het energieverbruik in uw bedrijf is dan ook van groot belang. Collect Services heeft daarvoor de E-Scan ontwikkeld.

Wat doet de E-Scan?

  • Analyseren van uw energieverbruik over de afgelopen jaren
  • Controleren van uw energiefacturen
  • Vergelijken van uw verbruik met het verbruik van vergelijkbare bedrijven
  • Adviseren over de juiste maatregelen
  • Berekenen van de investeringen die daarvoor nodig zijn, inclusief terugverdientijd

Kortom: de E-Scan van Collect Services geeft u inzicht in uw energieverbruik, zodat u maatregelen kunt nemen om energie én kosten te besparen.

Controleren van uw energiefacturen
Energiebedrijven maken geregeld fouten in de facturering. Dit kan u onnodig veel geld kosten. Collect Services spoort die fouten op en zorgt dat u niet meer betaalt dan strikt noodzakelijk. En uiteraard dat u het eventueel teveel betaalde bedrag netjes terugkrijgt.

Voorbeeld:
Door eenvoudig oude TL buizen in de bestaande armaturen te vervangen, kunt u direct al een energiebesparing tot 80% realiseren.

Terugverdiengarantie
Collect Services geeft op de E-scan een unieke terugverdiengarantie! Voor een globale indicatie van uw mogelijkheden kijkt u op
Slimme Managers, een website van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Besparen op lange termijn: meten en monitoren
De E-scan biedt u veel inzicht in uw huidige energieverbruik en wat u kunt doen om te besparen. Toch is het slechts een momentopname.

Wilt u ook op de lange termijn inzicht blijven houden in het verbruik van uw organisatie? Collect Services biedt u die mogelijkheid. Energiebesparing wordt daarmee een vast onderdeel van uw bedrijfsvoering. Bovendien kunt u de resultaten meten van de besparingsmaatregelen die u neemt.